Kdy padla tvá láska

Kdy padla tvá láska

V den, kdy moje nitro se ti otevřelo.
V den, kdy srdce mé u tebe spončinulo.
V den, kdy důvěru svou do tebe jsem dal.
Přišel moment, co mi život vzal.

Proč jen se to v tobě zlomilo?
Co tě k tomu lásko moje vedlo?
Cožpak nevíš, že slova, která jsem měl.
Měla naznačit to, že svěřit jsem se chtěl.

Teď musím říct ti sbohem, má nejdražší.
Už mi láska tvoje dávno nepatří.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 03.04.2008
Přečteno 257x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, dream in emptiness, kejtyyy, Demotivovná Dezorientace, Dedillope, Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sice posmutnělá, ale moc hezky napsaná...*:)

30.04.2011 18:02:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí