Krev...

Krev...

Anotace: Všem lásku a pohlazení - jsou tři ráno, tak sladké snění - asi verše nebudou nic moc - je již pryč dnešní noc ...

Krev řine se z těla,
to jsi opravdu chtěla?
Ne, nechtěla, ale osud,
není mi známo žití dosud.

Krev teče, ruce pořezané,
je to jistě někomu známé.
Týrám sebe, své tělo,
proto se mi umřít chtělo.

Krev teče z těla i srdíčka,
cítím se zle a tak maličká.
Lásko, nebudu žít pro Tebe,
chci opět vidět hvězdné nebe.

Krev teče nyní proudem,
mé tělo nyní pojde.
Chtěla jsem vše zachránit,
ale nelze se od smrti ochránit.

Krev teče stále proudem,
na výlet ještě půjdem.
K nebi či peklu, nevím,
jsem v nemilosrdném zakletí.

Krev teče a mně dochází slov,
tak si již jinou oběť lov.
Neubližuj, netýrej mě, prosím,
stále bolest v sobě nosím.

Krev je nyní tekutina,
co teče a u mě nedřímá.
Až poslední kapky vytečou,
mé síly a sny utečou...
Autor toužím.jít.dál, 17.04.2008
Přečteno 243x
Tipy 5
Poslední tipující: Simísek, 0-0, excited, blue
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zlatí, neubližuj si...:-*

17.04.2008 19:20:00 | Simísek

nesmějí utéct...musíš zůstat...neodcházej, zlatí...

17.04.2008 14:16:00 | 0-0

Velmi chmurné myšlenky a pocity. Zmšnit to můžeš ale jenom ty ... to už ale víš.

17.04.2008 08:42:00 | NikitaNikaT.

právě třeba pro tu touhu, spatřit noční obohu a hvězdy
je hloupost nechat téci krev

17.04.2008 03:57:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí