S.O.S.

S.O.S.

Anotace: Že se zase trápíš. Že ti nemůžu pomoci. Asi to nechápeš.

Sny jsou
Od slova
Snít...

Emotivně nezvládá... 
Lže jí vlastní rozum... 
Opravdu to nejde....

Sny nemůžeš žít... 
O čem by pak bylo
Snění?

Esej o životě, 
Loučíš se s nadějí, 
Odvaha snažit se přešla... 

Snad někdy jindy... 
Odpustíš životu... 
Snění co nejde žít...

Autor genca, 17.04.2008
Přečteno 245x
Tipy 3
Poslední tipující: Erion Fate
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí