Nechci zvednout ani jediný úlomek duše

Nechci zvednout ani jediný úlomek duše

Anotace: jak patetický rozbrečela jsem se sama nad tím co jsem napsala nenávidím se radši bych neexistovala (dala bych sekci "už mě hráblo")

Přesně znám ten pocit chlapče
Za zavřenými dveřmi
Se pomalu stmívá
A není potřeba otevřít oči
Pro nic
Jen pro záblesk
Ve tvém srdci

Jak důležité by se zdálo kam jdeme
A co sebou si neseme
Snůšku hadrů a nesmyslů
Tak jak je zachytila
Oční mlha

Zaostřeno na tebe
Ze všech stran se ozývají
Ale ty prostě nemůžeš
Promluvit
Nemáš dech
A nemáš ani duši
Autor DIDADA, 17.04.2008
Přečteno 237x
Tipy 3
Poslední tipující: mamina, Erion Fate
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...proboha co sis to našla,semotamo narazíš na něco o trochu lepšího.

17.04.2008 22:40:00 | WAYWARD

náhodou úžasná, moc se mi líbí

17.04.2008 22:35:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí