Smutná touha

Smutná touha

Anotace: Všem láskyplné objetí - život bez smutku a prokletí ...

Smutná touha mě přepadla,
konec a smrt mě napadla.

Sice se snažím bojovat,
trocha veršů ještě věnovat.

Ale jak dlouho tu bolest vydržím?
Své bolavé tělo i duši neudržím...

Proč tolik stále pláč a ne úsměv,
nečeká mě již v tomto životě úspěch?

Asi ne, ale vás na dálku hladím,
usmívejte se, ač neporadím...

Neporadím, jak v lásce žít,
nechci v zkaženém světě být.

Ale mám vás ráda moc,
proto bojuji přes bolest a nemoc...

Píši dnes, že bych si sama facku dala,
ale svoji duši jsem do toho věnovala.

Omlouvám se za verše hloupé,
mé srdíčko ale není skoupé...

Tak píši, v minutce co cítím,
ač nyní nemohu dobré verše míti...

Je mi tak hodně zle, že píši ... nu divně, vím,
ale smutné touze své se již nedivím...

Cesta dlouhá, smutná touha,
mé srdce se dnes rouhá...

Už nemohu dál ...
Autor toužím.jít.dál, 18.04.2008
Přečteno 314x
Tipy 4
Poslední tipující: Caracol, PPetrushka, Simísek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obdivuju to, že i přes svou bolest, hladíš lidi na dálku a nepřeješ jim zlo a v tom je tvá síla. Jiní lidé nemají žádné trápení a přejí ostatním zlé věci, pomlouvají, závidí a v tom jsou strašně slabí...

23.04.2008 14:09:00 | PPetrushka

můžeš....žij...

18.04.2008 20:01:00 | Simísek

Vypsat se pomáhá... tak piš..

18.04.2008 09:06:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí