Nepoučitelní

Nepoučitelní

Anotace: ...

Byli vyrobeni v Ráji
ve stínu zrozen já
bojíte se jich?
bojte!
Jsou dobří!
/prý.../
Mají svůj styl
robotem každý den
ztácí se však
jejich lesk slávy
za zdí kouř stoupá
smích
střepy piva
/malé velké hvězdy/
pokořila
je lež a pýcha
a žár výsluní
je v uhel spálil
Byli vyrobeni v Ráji
/pekelném a zákeřném/
a stín
se stává bílým
ti Nepřekonatelní
odkryli karty
a tím souhlas dali
k sebevraždě
stín...
...se probral
Autor Muta cum liquida, 20.04.2008
Přečteno 291x
Tipy 1
Poslední tipující: Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

má to smysl...pro mě

21.04.2008 08:01:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí