UROBOROS

UROBOROS

Anotace: ...

Obraz na nebi vžitý je s duhou
Pohledy do vody plní mé snění
Rakev obitá barevnou stuhou
Ničí mé vědomí

Usínám v růžích jen trny mi vadí
Tak jako voda bez ledu a nebo led na ní
Mrznou mé pocity pohledem na hroby
Život svůj skončím na pláži u vody!

Koncem to nekončí konec je začátek
Křičím, že života omyl vrátil bych na zpátek
Rty které oschnou pod tíhou zmatku
Zvlhčí jen polibek vztahu na začátku

Pak už jen pořád dokola!
Autor vojta petr, 21.04.2008
Přečteno 258x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí