Děkuji

Děkuji

Anotace: Mám vás moc ráda - proto se nyní děkovná báseň skládá - ač jistě smutná - je z lásky, další slova nejsou nutná ...

Mám ráda lidičky tady,
ač u známých vidím zrady,
nu, to se stává,
ale vás mám ráda...(musím to opakovat, je to tak)...

Proč přítel se mnou sekl,
krve mé se nelekl?
Nu, to je na lidech, vím,
bohužel stále nenávist necítím.

Měla bych takové činy proklínat,
ale já se snažím jen zuby zatínat.
Dále to snášet a milovat,
své srdce i takto darovat...

Ve mně se vše tak mísí,
snad mě láska někdy vzkřísí.
Vím, měla bych dotyčného zatratit,
ale když nemohu život jeho ztratit?

Psala jsem dopoledne verše jiné,
teď se to po telefonátu s "uměním" mine.
Je mi ze všeho tak smutno,
nu, píši, jak cítím, více není říci nutno ...

Děkuji za lidičky zde,
snad již to zlo pomine.
Já se ráda rozdávám,
ale život svůj zas vzdávám?

Snad ne...
Autor toužím.jít.dál, 22.04.2008
Přečteno 349x
Tipy 5
Poslední tipující: Pišák, Simísek, Danah, carodejka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tema laska at Ti neni cizi,
podivej se z okna ven,...
"jak ostatni ji sklizi"!

22.04.2008 13:13:00 | carodejka

Máš domácí úkol: Báseň na téma jaro - ptáci, kytky, zeleň, slunce - nový život! A neboj se ozvat! Jsem s tebou

22.04.2008 12:56:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí