Vymyšlený zámek

Vymyšlený zámek

Anotace: U kterého ( ostatně jako u spousty věci nevíš), co když existoval..kdysi..

Třepotaly vlajky na ponurých zámcích
Tam se chvěly studem první jarní listy.
Skřehot zbraní lákal odhodlaná srdce,
Bloudila po chodbách tam se svící kdysi...
Sténal les a zpíval, pro toho, kdo slyší
Snad jediný chápal dopisy ve skrýší.
Vzdechy z nejistoty z trochou pýchy mísil
Smutný západ slunce
Co to viděl kdysi...
Zmítalo se touhou, to zoufalé tělo,
Delfský fajáns plakal
Modrou barvou v šeru.
Usmívavý měsíc
Na obloze visel,
Vzpomněl šustot šatu,
Co miloval kdysi...
Autor Alisa 16, 22.04.2008
Přečteno 287x
Tipy 4
Poslední tipující: estrellita, Petbab, Moonlight7
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí