Finsko je na jihu..

Finsko je na jihu..

Anotace: .. Ty ještě jižněji

Finsko je na jihu
Ty ještě jižněji
leže v tmě na břichu
přemýšlím, jít, nejít?

venku je vánice
za týden neskončí
čekáním nasycen
se vším se rozloučím

nebudu čekat dýl
v chajdě na Chibinech
nejlíp jsi s' poradil
-tak už té chajdy nech

sám nevím, co tu chci
najdu-li sebe sám
spíše se potácím
vstříc ke svým vidinám

hledaje vroucný vztah
půjdu se projít sám
s kým v bílých pustinách
svůj osud spojit mám?

šlépějí sobích stád
v dálce zřím oblouky
- projít mě zve ten had
na lyžích otlouklých

severu planiny
jež jsou můj ze snů cíl
se stády od nyní
na konec světa chci
Autor Petbab, 23.04.2008
Přečteno 238x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, waterlily, Isobel, Danah, Traci, Robert Thomas, Romana Šamanka Ladyloba, janewe, Psavec, Simísek, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..jak je někdy to čekání zdlouhavé! Jsem realista, ale věřím, že se to povede..povede

24.04.2008 17:44:00 | Traci

kdo hleda najde a kdo si pocka, ten se docka :)

23.04.2008 18:18:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí