Prosím Nebud Taková

Prosím Nebud Taková

Anotace: zlá, falešná..

věčné omyly
málo vůle
city se zrodili
při mé smůle

mnoho lásky
nadějí
dělej si vrásky
(milovat by lide neměli)

laska niči
ubiji
diky ni lide
až na dno padaji

zničehonic se objevi
bere dech
znenadani odchazi
jeden by se lek

nema slitovaní
když neni oboustraná
(za nic nestoji)
a dělá z lidí blba

láska bere
než dává
srdce na kusy dere
lehko se sama vzdává

oddáváš se jí
(posedlost)
ale ona za to nestojí
slz prolévá dost

(lásko táhni
jdi do háje
stran se od lidi
jak nejvic to jde)
Autor Dedillope, 23.04.2008
Přečteno 337x
Tipy 1
Poslední tipující: Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdo ví, jestli by to nebyla škoda

23.04.2008 19:56:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí