Jak toto skončí?

Jak toto skončí?

Anotace: Mějte život plný lásky ... mně je moooc smutno ... ale nikdy na vás nezapomenu ...

Černý oblek na sobě mám,
podobám se černým tmám.
Zkrvavené tělo se svíjí,
přijde konec každou chvíli.

Toužila jsem jen po lásce,
nyní je již po života kráse.
Ptám se, jak toto skončí?
Mám říci, že se loučím?

Mám jen hrůzu z života,
jsem opravdu prokleta.
Chtěla jsem tu ještě být,
chvíli se šťastněji mít.

Nu, co více říci mám,
svůj život smrti dám.
Vím, že je to hřích,
ale nevím už, co je smích.

Jak opravdu toto skončí?
Mé tělo se již loučí?
Asi mi nic jiného nezbyde,
alespoň ta bolest tu nebude.

Nedokáži tak dlouho bojovat,
chtěla jsem Tě milovat.
Ale tělo plné modřin, šrámů,
tak již lásku k Tobě nezvládnu.

Jak toto skončí?Nemusím se ptát,
musím poslední sílu dát...
Ale ne pro život, na úmrtí,
ať se zbavím bolesti a prokletí...
Autor toužím.jít.dál, 24.04.2008
Přečteno 315x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Simísek, Monsignore, Caracol
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tak, nehledejme ideální lásku
berme každž úsměv od lidí okolo
každé přátelství (i v něm je kus lásky)
a uvidíš že láska přijde
ta pravá
jen ji musíš nechat přijít blíž..
hodně štěstí přeji!!!

25.04.2008 16:01:00 | blue

Opět a opět smuténková.

24.04.2008 18:25:00 | Psavec

Lásku k někomu, kdo ubližuje nech klidně zemřít, nestojí za to. Lásku věnuj nyní sama sobě...potřebuješ její sílu...drž se.
(roboti hlásí ABC...možná chtějí říct, hezky pěkně od začátku)

24.04.2008 14:48:00 | Lorraine

holka, holka, ta o tý lásce se ti povedla víc...

24.04.2008 11:28:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí