Čekání na Léthé

Čekání na Léthé

Anotace: ...

Všichni jen doufají v Naději, jež neexistuje –
zůstala sama uzavřena v Pandořině skříňce.
Jen Utrpení, Žal, Strast, Bolest a Smrt tu je;
tak, prosím, už nyní vlož mi do úst mince,
ať mohu je dát tomu, jenž i mrtvé olupuje.
A třeba někdy, budoucím, o mne zmiň se...
Autor Žiťa, 25.04.2008
Přečteno 251x
Tipy 2
Poslední tipující: m-maybe, Simísek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí