Hořkost

Hořkost

Anotace: ...bez komentáře

V sešeřelé místnosti ležím sám,
prázdné oči a roztažené ruce mám.
V odpadu světa, ležím středem já,
kam asi se poděla naděje má?

Pomalu kapka potu po čele teče,
to ticho! ticho! vše se vleče.
Zbyla touha jediná, zvednout ruce,
ať barvou pokreslí zdi moje srdce.

Na jazyku poušť, v hrdle prach.
Jsem snad sám sobě ten vrah?
Nebo tys to byla, když sebe jsi mi vzala?

Proč jen pocit mám?
Že za vše můžu sám?
To není pravda, tak to není!
Miloval jsem, to se změní?!

Už postrádá to smysl, vše jen chaos samý,
tak chutnám pocit zahořklosti, dobře známý.
Hádám, že tohle je konec, nějak tak to asi vypadá,
když člověk zůstane sám a pomalu se do země propadá.

A čas sám o sobě nikdy nic nevyléčí,
bohužel je to dnem ode dne horší.

Jenom bych rád věděl,
je-li moje srdce navždy u ní,
tak rád bych viděl,
jak se něco konečně mění.

Přijde zapomění...doufám,
jednou...určitě.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 04.05.2008
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, dream in emptiness, F.i.L
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dost dobře napsaná, líbí se mi, i přesto, že je smutná...*:)

02.05.2011 19:40:00 | PIPSQUEAK

ano, přijde.. přijdou jiné myšlenky..

28.02.2009 17:16:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí