chybí...

chybí...

Anotace: ...co všechno člověk nemá...a nebo má a neví o tom?...

Chybí ti ruce,
necítíš teplo lidského těla
i když by jsi moc chtěla,
nemůžeš se nikoho dotknout
nebo něčím pohnout.

Chybí ti nohy,
nedokážeš nikam jít,
pohnout se z místa,
nemůžeš nic chtít,
to je pomsta.

Chybí ti oči,
nevidíš lidské utrpení,
kterého konce není,
nemůžeš najít co by jsi chtěla,
nenajdeš co by jsi měla.

Chybí ti ústa,
nemůžeš lásku vyznat,
žádný zvuk nevychází,
chtěla bys řeč poznat,
ale změna nepřichází.

Chybí ti uši,
neslyšíš lásky slova
i když ti je říká pořád znova,
nic slyšet nemůžeš
a nikdy nikomu nepomůžeš.

Chybí ti duše,
nemáš žádnou vinu
ani víru v Boha,
nepřiznáš se ke zlému činu
a to jsi byla svědky mnoha.

Chybí ti srdce,
nevíš co je lásky cit,
chtěla by ses o něj rozdělit,
ale srdce na kusy se trhá
a samo sebou mrhá.
Autor zyni, 06.05.2008
Přečteno 254x
Tipy 3
Poslední tipující: igniss, Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezký...=)

06.05.2008 19:39:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí