Óda na radost

Óda na radost

Anotace: *@--@*

To nejslabší
co lze člověk
mít
k mojí smůle
(vůle)
kterou nelze
porazit

Snad mě omlouvá
že trpím a to
(dost)
vím
každým dnem
je vzdálenější
(oda na radost)
Autor Dedillope, 08.05.2008
Přečteno 299x
Tipy 1
Poslední tipující: Simísek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí