Potom, po tom!

Potom, po tom!

Anotace: asociace

Hej ty!
Neotáčej se, když se dívám!
Ba hůř.
Nedívej se, když se otáčím!

Má odvrácená tvář není určena tobě,
já si počkám až na potom
a obrátím ji v hrobě...

V hlíně, v samotě
a přitom s mnoha jinými,
jinými,
ale přesto jako já...

Odhodlaní,
s elánem ++++++++ bez elánu...

Denně podlahou mnoha milujících,
které to zde bolí
a budou se ptát,
zda to bolí mě?
Nebudou!
A vědí, kdo já jsem?
Kdo jsem byl?
Kdo budu?
Nemají mě už jen za kámen?
Za nezbytnou dekoraci tohoto posvátného místa?
..
....
..
Květiny nenosit!!!
nechám si sem vyrýt...
Místo nich raděj tichou vzpomínku...
::
::::
::
Tak už jděte!!! Chci odpočívat!!!
Autor honnnzik, 10.05.2008
Přečteno 261x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, loverose91
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí