Tři roky

Tři roky

Anotace: s Tebou...

Tři roky je doba dlouhá
Uteklo to jak chvíle pouhá
Byly to krásné časy
Co už nevrátí se asi

Asi tak málo jsme se znali
Že jsme nezjistili
Jak jsme se vzájemně odcizili
Jak jsme se od sebe vzdálili

Tři roky je dlouhá doba
Byl to krásnej čas pro oba
Věř, už tě nemiluju
Životem dál pokračuju

Šlo to těžko
Dost mi bylo teskno
Ale ta doba už skončila
Tvá láska se vytratila
Já tu svou zahubila
Slzu zamáčkla….

Věci nandané do krabice
Ty, co mi zbyly...
Neotevřu jí nikdy více
Už nebude žádné „kdyby…“

Copyright © 2008,Caracol
Autor Caracol, 11.05.2008
Přečteno 331x
Tipy 5
Poslední tipující: pejrak, Bíša, toužím.jít.dál, Daisy..
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

opravdu moc pěkný!!!

14.05.2008 20:22:00 | zyni

Krásné verše...je dobře, že se k tomu takto stavíš...mám tě ráda...

11.05.2008 21:06:00 | toužím.jít.dál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí