Proč jen pláč?

Proč jen pláč?

Anotace: Všem lásku a úsměv přeji ...

Proč jen pláč?
Jsi hrozný sráč.
Nemám ráda sprostá slova,
ale nemohu jinak, ptám se znova.

Omlouvám se za ten výraz,
ale kurva, vem to v potaz.
Neumím Tě slušně nazvat,ne,
zvracím z Tebe, ať to již pomine.

Vzals mi mé tělo i duši,
Tobě jistě úsměv sluší.
Ale já, co myslíš, idiote "můj",
už nemohu, neříkám, při mně stůj.

Proč jen pláč mám v sobě.
Otáčet se budu jen v hrobě?
Miluji lidi, chtěla jsem žít,
ale nemám nárok tu být...

(mám vás ráda...moc lidičky...)

Nebuď už prosím tak krutý,
můj život je i bez Tě smutný.
Tak už ponechej toho zla,prosím,
díky Tobě v sobě hrůzu a smutek nosím.

No tak, už mě nech žít, ano,
chtěla bych vidět nové ráno.
Vám všem lásku posílám,
ač v sobě jen bolest nosívám...
Autor toužím.jít.dál, 11.05.2008
Přečteno 265x
Tipy 6
Poslední tipující: WhiteSkull, Psavec, igniss, Caracol, Simísek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky nemám ráda sprostá slova, ale někdy to zkrátka bez nich nejde...
a jinak... o5 velmi povedené dílko, ale doufám, že si brzy přečtu něco veselejšího, že budeš mít důvod psát básně plné radosti. Drž se!

11.05.2008 20:07:00 | Caracol

No...prostě, Ty víš...

11.05.2008 19:29:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí