A vody tečou

A vody tečou

Anotace: tak třeba o vodách osudu...

A vody tečou

Strom je jen otrokem svých kořenů
A vody vytékají ze svých pramenů

Znásilněnou lásku nikdo neuzdraví
A vody naráží i na bodající skály

Do temnot strachu půjdeš štěstí sadem
A vody padají i kolmým pádem

Nastav nohu smířlivým všem frázím
A vody plynou i na vzdor hrázím

Slzami strom svou živnou půdu smočí
A vody vylévají se z nízkých břehů očí

Těžko změnit úděl vteřin věků
A vody už stékají se v žalu řeku

Nikdo nepochopí nesmyslnost skutků
A vody vlévají se v moře smutku

A vody nezastaví ani špína,
Co lháři háží z vědy klína

Nikdo nezeptá se stromu chce-li růst
Nikdo nedozví se pravdu z vlastních úst

Odhodlaná plynout tak jak chabá vůle káže
I když často náladová
Občas proti proudu
Šeptám listí svého stromu – „uočet ydov a“.
Autor annike, 12.05.2008
Přečteno 317x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, Květka Š., labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.. má to myšlenku, líbí se mi :o)

12.05.2008 09:17:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí