Balada o rybáři

Balada o rybáři

Anotace: Taková zvláštní balada. Venku horko a hezky a mě napadne tohle :o)

BALADA O RYBÁŘI

Sedí tiše a nehnutě
nečerchrá si své perutě
kouká jen sám do vody
a nepáchá podvody.

Nepřiplave žádná ryba
není to as jeho chyba
kouká stále na vodu
že má přinést komodu.

Plave si v klidu samém splávek
kolem bažin je hodně lávek
on však cítí divný pocit
co si asi může počít?

"Ryby berou, neberou?" ptá se člověk
zastavil se čas, je tu snad pravěk
nechtěj´ brát sumci ani kapři
myslí si on, kapře, tak zapři!

V ten moment z mlhy rybníka
na loďce připlouvá, vedle koníka
starý převozník smrti
už rybáře za nic nožem drtí.
Autor Zasněný básník, 13.05.2008
Přečteno 730x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné :)...upřímně(měXD heh...sem já to ale antitalent na čj) obduvuju tě...psát básně mi příde hooodně těžké...a ty to umíš víc než dobře :)

22.05.2008 17:08:00 | Psychopatická lentilka

hezký..

13.05.2008 17:28:00 | Darkkitty

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí