jízda

jízda

Anotace: !!!!!!!!!!

měla krásný 
velký a moderní

auto

 kouř z cigaret


 co viděl do karet
vnímala  vzrušení


 neměla tušení

a  když hráli její song
z kostela se ozval

gong

Výsledek obrázku pro jízda autem

 

Autor Akyš, 15.05.2008
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí