Proč???

Proč???

Anotace: Tohle se stává...

Ptám se proč,se to muselo stát,proč?
A proč zrovna nám?
Utíkám,dveře za sebou zavírám
Utíkám dál nocí temnou,
utíkám já i s mojí sestrou
Na oblohu smutně se zadívám
slzy mi tečou,nic víc,než chlad na tváři nevnímám
V hlavě slyším jen táty svýho hlas,
zase mě zmlátil a serval za mě šaty
Pak na mou sestru,hnusně se podíval
říkám mu nech jí bejt,vůbec mě nevníval
Vrhnul se na ní,já tam jen stála
a hlas se mi třás
Nevím co dělat,nemám moc času
Vzala jsem z kuchyně nůž
a řekla mu přestaň už
Přišla jsem k němu,nůž do něj vrazila
Krev všude tekla,
má malá sestřička staršně se lekla,
šaty jí ve spěchu obleču a z bytu jí ven vleču
Utěšuji jí,neboj se nic a utíkám s ní nocí pryč
Držím jí v náručí,svou malou sestřičku,
říkám jí vydrž to,vydrž to chviličku
Na nádraží,vlak už čeká
mě ,ale čas rychle tiká
U dveří babičky zazvoním
svou malou sestřičku jí do péče svěřím
Naposled obě je políbím
- a utíkám pryč -
Mou prázdnou hlavou mi výčitky běží
přes srdce tohle vše nesu jen s těží
Rozbiju skleničky,střepy z nich posbírám
ještě teď naposled se na nebe zadívám
Sednu si na trávu,tak krásně voní
a mě už zvonečky na odcho zvoní...
Autor Gekončice, 19.05.2008
Přečteno 336x
Tipy 1
Poslední tipující: Jen tvůj anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sila.. tak nejak v mym stylu *TiP*

19.05.2008 22:41:00 | Jen tvůj anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí