Kdo spočítá čas?

Kdo spočítá čas?

Anotace: jedna sekudna - pro někoho celý život pro někoho nic... važme si toho co máme... dlouho to naše nebude...

1 hodina
60 minut
3600 sekund
Komu je to málo?

jedna sekunda
a auto by nemělo tak ošklivý pád

jedna minuta
a mohl říct "tati mám tě rád"

jedna hodina
a růži z pouti mohl své milé dát

jedna chvíle
a mohl zde ještě s námi stát...

ze sekundu
by auto ujelo o kus dál

za minutu
by se otec cítil jako král

za hodinu
by byl šťastný a pod hvězdami s ní stál

Stačila jedna chvíle
a jeho život by byl tady
malý okamžik
a zas poslouchal by otcovy rady
drobný moment
a stavěl by z lásky hrady

Jen jedna sekunda - plná zrady...
Autor Kwítko, 20.05.2008
Přečteno 266x
Tipy 6
Poslední tipující: Zweiblumen, Trinny, el viento, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

výborný nápad, skvělé zpracování ... líbí se

05.06.2008 06:59:00 | Zweiblumen

...dobré.

20.05.2008 23:00:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí