Milý člověče...

Milý člověče...

Anotace: i takhle to někdy končí, když někdo zradí...

Milý člověče,

ty, jenž čteš tyto řádky
snad s nadějí či odporem
věz, že chtěla bych vzít vše zpátky
a zamávat bílým praporem.

Dostala jsem se na dno
a tohle je zpověď má.
Opravdu neříká se to snadno
snad to někdo zná...

Nezalžeš, a stejně lhala...
mám si přidat vinna?
Nezabiješ, do ruky kudlu vzala.
Člověče poraď...
Smrt či lahev vína?

Tak bojovat jsem chtěla,
prát se se světem.
Nevzdávat se a být silná.
Tolik elánu jsem měla!
- zklamala jsem, naděje byla mylná...

A to vše jen ta lidská zrada!

Je pozdě ptát se proč...
PROČ MĚLA JSEM TĚ RÁDA
Raději se oteč
a ukaž mi svá záda.

Nechtěla jsem přiznat bolest,
ani své pokoření.
Vše byla jen myšlenková lest.
Proklínám tvé stvoření...

Člověče, Ty, jenž jsi příčinou
že utápím se v slzách:
Je to tvou vinou!
Že mám ostří nože v žilách.
Autor Arwen....., 30.05.2008
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsou tam malý překlepy,ale ani to nevadí,ptž je prostě zase krasna...líbí se mi tvůj styl

04.06.2008 15:49:00 | LisSe

Pomůže Ti, když napíšu, že to tady na těch stránkách zažil asi každej? Asi ne, co? Rozhodně nechci snižovat Tvé trápení a přeju Ti ať se přetaví v sílu a opětovnou radost ze života. Stojí za to, i když je někdy na hovno.

30.05.2008 12:22:00 | 6thSun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí