Jsem rád

Jsem rád

Za každé tvé slovo, co propasti mě straní,
za tvoji starost, když se srdce raní.
Jsem moc rád, že tě tu někdy mám,
pak cítím, že nejsem věčně sám.

A když v těžkou chvíli čas dospěje
i umírá nejslabší naděje,
pak vzpomenu si, co říkáš mi,
že cenu to má, že ji máme my.

Kéž bys i sobě dokázala vysvětlit,
že jsi důležitá, že máš tu být.
Že cenu to má, se stále snažit
a že můžeš se mi kdykoliv svěřit.

Předstírat, že je všechno fajn nemá cenu,
co pro mě děláš, ti už nezapomenu.
Tak pamatuj stále, že nejsem tu pro sebe,
ať jsi smutná, veselá, zajímám se o tebe.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 31.05.2008
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, kejtyyy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Konečně svým způsobem pozitivní báseň, líbí se mi...*:)

03.05.2011 18:57:00 | PIPSQUEAK

šťastná ta co jí toto dílko patří:-) povedené

03.06.2008 18:25:00 | anima alba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí