Tepny

Tepny

Anotace: ....co vedou ze srdce....

Lámat druhým srdce
Na city nekoukej přece!
Jen Tvůj je svět
Jen na sebe hleď

Tak obletovaná
Tak milovaná
Tak šťastná
Tak bezcitná…

Svého srdce paní
Splnili jí každé přání
Ničeho si nevážila
Vše za samozřejmost brala

Jednou na to doplatila…..

Matně vnímá slunce rozbřesk
Zdáli slyší velký třesk
Ne, to není v dáli
To jen jí tepny popraskaly

Srdce umřelo….

Copyright © 2008,Caracol
Autor Caracol, 05.06.2008
Přečteno 284x
Tipy 11
Poslední tipující: pejrak, toužím.jít.dál, Ariella13, Chancer, Nahá, Belmon, jedam
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Tak toto dílko má silný spád ... pěkné ...

08.06.2008 19:32:00 | toužím.jít.dál

Pěkné, má to v sobě takovou zvláštní emoci, neumím to popsat...

07.06.2008 23:06:00 | Ariella13

A co nadělá vysoký tlak za škodu...

05.06.2008 22:39:00 | Chancer

uf,ale je to parádní dílko

05.06.2008 00:34:00 | Belmon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí