Tesklivé

Tesklivé

Anotace: Nepodalo..ne, nepodalo..:(

Tesklivé to, co bylo tehdy
tesklivé to, co tehdy hrálo
tesklivé, co my povídali
tesklivé naděje mi dalo.

Naděje..iluze..jedna pakáž.
Vše stejně bolí jako droga
když ti ji vezmou: „Odvykej si
vždyť to se poddá, to se poddá.“

Nepodalo. Ne, nepodalo.
Tělo se v křečích stále třese.
Svítání naděje mi vzalo
a srdce bolest neunese.

Tesklivé..to, co dneska vlastním
tesklivé...to, co dneska hraje
tesklivé...to, co k sobě mluvím
Tesklivá noc co šeredná je.
Autor Calypsó, 05.06.2008
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak už neteskni a raduj se života! Žovot je od toho, aby se žil a ne přežíval!!!:)

19.06.2008 08:45:00 | sluníčko sedmitečné

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí