Lež

Lež

Anotace: omlouvám se....

Lži se neomlouvaj
Za lži se lidi trestaj
Svůj trest si teď nesu
Před trestem nikam neuteču

Usadil se v mým svědomí….

Jak se za tu lež nesnáším
Za tu, kterou jsem ti včera řekla
Čas však nevrátím
Na kolena bych klekla

Na omluvu….

Tou lží jsem chtěla dokázat
Že už se o mě nemusíš dál bát
Že už jsem v pohodě
Že nejsem závislá na tobě…..

Díky té lži ti teď není fajn,
Lásko, já se moc omlouvám

Odpusť
Mi
Aspoň
Ty

Já sama sobě odpustit nedokážu…..

Copyright © 2008,Caracol
Autor Caracol, 08.06.2008
Přečteno 260x
Tipy 9
Poslední tipující: Myrja, Romana Šamanka Ladyloba, Cleris, Kyle, Belmon, enigman, igniss
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí