Něco, co mě děsí

Něco, co mě děsí

Anotace: a to mě moc věcí opravdu neděsí

Některé dny mě děsí
vidět obraz vlastní,
marnost a smutek se mísí,
tam kde se duše tísní.

A někdy mi přijde, že ji ani nemám,
A někdy mi přijde, že to vzdávám.
Jindy, že už není co vzdát,
že ze sebe nemám do dát.

A někdy ačkoliv dýchám, nemyslím, že žiji
a za všechny tyhle chyby sebe obviňuji.

Kdo mě nyní zachrání,
od mysli vlastní?

Bezcitnost?!
Vypadá jako nutnost.
Žadoním o milost,
Nechci být marnost!

Mám strach, že navždy odezní,
co bylo pro mě vždy to hlavní,
to jediné moje přání poslední.
Mám strach, že mi srdce zkamení.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 10.06.2008
Přečteno 347x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jako myslenka to vahu mit asi mohlo, ale jako basen mi to prijde malo propracovano, rymy jsou fadni, vic bych si s tim pohrala..
--Saddovka--

10.06.2008 17:03:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí