Poslední dotek

Poslední dotek

Anotace: V posledním bytí Tvého srdce Ty jsi mi polibek dal...

Sedím u okna a stále se dívám na nebe,
chci zapomenout, nemohu, pořád myslím na Tebe.
Z bílého dne se stala noc,
ani nevíš, jak zase Tě držet za ruku chci, jak moc.

Už se s Tebou nikdy nebudu moct smát,
teď se mi budeš už jen v noci zdát.
V posledním bytí Tvého srdce Ty jsi mi polibek dal
a pak už jen oči pomalu zavíral.

Na zemi jsi bezvládně ležel
a mě celý život náhle přešel.
Naposled jsi mi řekl dvě nejkrásnější slova ze všech,
"Miluji Tě" a pak jsi navždy do jiného světa odešel.

Sedím u okna a stále se dívám na nebe,
chci zapomenout, nemohu, pořád myslím na Tebe.
Najednou padá hvězda, krásná a zářivá,
možná to byla ta naše?

Teď mi ani ona nezbyla...
Autor Sephora, 23.06.2008
Přečteno 259x
Tipy 4
Poslední tipující: angelicek, Hedvika, bokken
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí