Sbohem

Sbohem

Anotace: Rozloučit se s někým koho jste měli tolik rádi je opravdu velice těžké...

Když vzpomínka vrátí se zpět
srdci mě zabolí a to hned
Největší místo tys tam měl
Nahradit si jej zapoměl
Odešel jsi a bůh to ví
Mě to však nikdo nepoví
Proč jsi tu nezůstal se mnou stát
býval jsi přece můj kamarád
Nevyčítám ti to musels jít
mohl jsi se však rozloučit
Už pět let je to však dnes a denně
vzpomínám na to utrápeně
Jak na zemi ležel jsi schoulený
navěky života zbavený
Já věky budu vzpomínat
jak míval jsi me vždycky rád
a byl jsi ten nejlepší kamarád
Já ted'rozloučit se musím
sama ted'život zkusím
Ale jedno ti ted'slíbit mohu,
že tvoje místo v srdci mém
nebude nikdy nahrazeno,
protože nikdo jako ty už není
A krásné zážitky
na které budu věčně vzpomínat
nikdo nepřekryje, protože
nic podobného už nezažiju......... Sbohem
Autor Sadistic Soul, 01.07.2008
Přečteno 354x
Tipy 6
Poslední tipující: Charibeja, jedam, Anneli, r-a-d-a, Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí