Rakev Srdcí

Rakev Srdcí

Anotace: 4.4.2008 jsem ji napsala hádejte komu- zase svému kamarádovi... v podivném rozpoložení, zdá se...

Chybějící dílek stavebnice
Rozmlácené staré okenice
Bolestiplné bouchající Srdce
Přesto tak plné
Tak prázdné
Zároveň...

Cítím jeho žár...
Pálí stejně jako slzy,
které se mi hrnou do očí...

Štiplavý kouř duše
Podobné účinky vždycky měl...
Teď jenom bolest...
Ach, Žití žel...

Co bolí více-
Žít nebo Umírat...
Co jde hůře-
Rakev či Srdce své
Otvírat???

Nevím...
Otázky čekají...
Až je zodpovíš...

Čím se teď užírám
Se nikdy nedovíš...
Já sama Odpověď neznám...
Nevím, co hledám...

Být s Někým
Přesto Tak Sám...
Být Tak Sám
Přesto však s Někým...

Mít Svou duši
Cítit však,
že s jinými se pojí...
S Jeho, Jejich, Tvojí...

Na Zemi s Ním,
V Nebeských Peklech
Možná my dva budem Svoji...

Kdoví?
Já ne...
Ty Ano???
Možná vzbudí mě jednou ze sna ráno
A zjistím, že čekáš mě
nebo já čekám Tebe...

Tam nahoře v Království
Zvaném Širé Nebe...
Po Smrti se tam možná potkáme...
Možná že ruce své duchovské
Si spolu podáme
Než uteče Čas a na Zem půjdem zas...

My, Duchové z Nebeských Pekel...
My, Duchové z Nebeských Bran...
Slétneme na křídlech vran
a na klavír budeme hrát... Tak to máš rád...
Autor Helena Buchtová, 16.07.2008
Přečteno 332x
Tipy 9
Poslední tipující: Koskenkorva, PIPSQUEAK, B.a.r.b.a.r, bokken, Oťas, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná báseň...*:)

13.11.2009 10:21:00 | PIPSQUEAK

Jo, cítím to pořád stejně... Krásně ?

29.10.2009 01:25:00 | Helena Buchtová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí