Bílým uhlem na bílou zeď (Slunečnice)

Bílým uhlem na bílou zeď (Slunečnice)

Anotace: ....

V ruce bílý uhel,
črty květů života
pod klusem koně
v trávě kávová sedlina.
Malířem Munchou
v adamově rouše
pokus
o mihot plamenů
na křídově stěně.

Soutok dvou světů
rovina blázna
s melodií
-zítřka-

Bílým uhlem
na bílou zeď.

Postoje panen
v pavučině motýlů,
slzavé nábřeží
odrazem luny
zázraky života
...plynou

Třpytivá samota,
mládě kamzíka,
topí se v notách
mučedníků.

Bílým uhlem
-slunečnice v asfaltu-
na bílou zeď.
Autor chroust17, 16.07.2008
Přečteno 309x
Tipy 15
Poslední tipující: Koskenkorva, ziriant, WAYWARD, Jiparo, Caracol, Psavec, okapovaroura, amores peros, Dota Slunská, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...dobrá.

29.07.2008 05:44:00 | WAYWARD

slunečnice v asfaltu... to je krásné ...

17.07.2008 05:01:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí