Popel v očích budoucnosti

Popel v očích budoucnosti

Anotace: kam se to řítím....jak tohle jen dopadne.....nenechám se využit...možná, že všechno skončí špatně..dobře to nevidím:(((((

Ne kopec…..hora naší lásky.
Rozum je na ni příliš - příliš krátký.
Rozum lásku nepřemůže
Na lásku lék nepomůže..

Bezbranná křehká duše
Zraněná je a nic jí nepomůže
Ta duše má smutné oči
A srdce rozervané na dva kusy

Jen jednoho v srdci má
A jinému se odevzdá?…
Mohla být šťastná – nebude
Jelikož nelíbá toho koho miluje..

Aby neublížil pustil mne k vodě
A já teď jinému musím lhát
Vrať se, dříve než pozdě bude
Nebo vše co je tvé, musím jemu dát:(
Autor Dedillope, 20.07.2008
Přečteno 391x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, SZN, Meriel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobré, dobré, ze života

20.07.2008 11:34:00 | Meriel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí