Mohlo by...

Mohlo by...

Anotace: Co by mohlo být, kdyby byla možnost vrátit čas a věci změnit...

Mohlo by být...
Třeba moře,
z krůpějí slz tvých.

Mohlo by se snít...
O obloze
a jak napadl první sníh.

Mohla bys zpívat...
o válce
a o utrpení světa.

Byla by to dojemná a teskná píseň.

Mohla bys vyprávět...
o životě,
ale nepadla ani jedna věta.

Mohla bys tančit...
jako víla,
vše kolem by žaslo.

A já byl bych pyšný...

Mohla bys..., ale nechceš.
Ve snech tě vídám,
když slunce už zhaslo.

Skrýváš se v mlze,já chtěl bych k tobě...
Utíkáš.

Vím, mohl bych...
dát ti kytku
a plakat na tvém hrobě.
Mou omluvu přijímáš?
Autor Arwen....., 24.07.2008
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: .K.r.i.s.t.y.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta je tak nádherně prostá, ale zcela okouzlena :)

25.07.2008 09:35:00 | .K.r.i.s.t.y.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí