Na úpatí Života

Na úpatí Života

Anotace: Není to nic nového, zabrouzdala jsem do šuplíčku... Tak jukněte :o)

Stojí na úpatí,
na úpatí hory Života.
Nikdo v dohlédnutí,
snad jen ticho a samota.

Ten klid halí ji v šat,
vánek s prameny vlasů laškuje
Jí však nechce se smát
a duše úpěnlivě varuje...

Ona dobře zná tvé plány,
ono ví co tě trápí...
Zlé lidské chřtány,
podlost a lží drápy.

Tvé bílé šaty vlají,
skrývají tvou nahotu.
Skryjí i hanbu jenž tají!
I duševní slabotu...

Jak asi se cítí
dívka zneuctěná,
tmy a bouře se bojí...

Proč byla narozená????

Na úpatí Života se tichounce ptá:
"Byl by to krásný život?"
a do obětí tmy se oddaně vrhá...
Autor Arwen....., 06.08.2008
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí