Vyhasínající prameny.. 9.8.2008

Vyhasínající prameny.. 9.8.2008

Anotace: Temná...

Vyhasínající prameny
Vody
Srdcervoucí živé kameny
Sody
Neusínající bolest,
To vše syčí z hrnce
Mého nitra...

Odpadající popel
Z cigarety
Chacha, srandy kotel
Zahrajem si karty
S Nicotou???

Skví se nahotou
Mé tělo...
Celé zmrzlé
Z Tvých pohledů...
Přitom jsem oděna
Od hlavy k patě
Do snů a těžkých hávů...
Ne, tohle nesvedu...

Neubráním se pádu...
Kam???
Pohlavě do Nikam...

Tak pojď blíž...
Se mnou nad propast...

Kde vyvěrá pramen Ohně...
Je to past!!!

Tak pojď za mnou,
Blíž...
Autor Helena Buchtová, 09.08.2008
Přečteno 272x
Tipy 9
Poslední tipující: Koskenkorva, PIPSQUEAK, el viento, veronicah, B.a.r.b.a.r, Lenie, Petbab, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí