Půlnoční setkání

Půlnoční setkání

Anotace: Jen jsem stál v okně,pozoroval bouřku a poslouchal odbíjení půlnoci z kostela...

Bouře.Půlnoc.Tma.
Nesmělá dívka ke křiku se zmáhá.
Záblesk jí odhalil siuetu vraha.
Údiv.Zvědavost.Strach.
Strnule stojí a blesky září.
Vystrašená čte ve vrahově tváři.
Nenávist.Vztek.Lítost.
Nohy ztuhly jako přikované k zemi.
Z plic dere se hlásek téměř němý.
Prosím.Pomoc.Zemřu.
Záblesk vyhasl a černá tma zbyla.
Mrazivý polibek na tváři ucítila.
Překvapení.Strach.Beznaděj.
Život jí utekl před očima v okamžiku tom.
Z dálky celé dílo završil hrůzostrašný hrom.
Apatie.Bezmoc.Smrt.
Autor F.i.L, 16.08.2008
Přečteno 339x
Tipy 10
Poslední tipující: Dragoniana, Anita Buchtová, Eiffel, strašidýlko-střapatý, Lenie, just me
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám ráda okna, noc i bouřku... ST :-)

05.12.2008 18:11:00 | Anita Buchtová

moh by se líp udělat asi rytmus

jinak zajímavý. jednodušší forma, ale zajímavý. dobrý:)

28.11.2008 15:20:00 | jatox

myšlenka se mi celkem libi, zpracovani ale mene...

16.08.2008 11:12:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí