Svět beznaděj

Svět beznaděj

Anotace: špatný svět...snad bude líp

Svět beznaděj

Dům opuštěný
Prázdnotou obehnaný
Naděje žádná není
Město po setmění

Tulák se v dálce potácí
Lampy dávno jdou spát
Nemá přes den co na práci
Nocí začíná bál!

Lidé bez domova
Příkoří osudem znamení
Hvězda Satanova
Špatné vábení

Tancují všichni kolem
Nádraží ožívá
Ježíš jde do kolen
Naděje umírá

Svět se mění v beznaděj
V dálce hoří Tvůj dům
Co zbylo z popela?!
K nebi stoupá jen dým

Zvrácená růže rozkvétá
Vábnička lásku nabízí
Za pár drobných i asketa
Podléhá radostem pohanským

Život se krátí k ránu
Bloudící duše usínají
Možná navždycky
Do pekla odplouvají

Návratu v dohlednu není
Cestou prodíráš dál
Kokain s krví se mísí
Zase vítězí ráj
Autor v.hercik, 20.08.2008
Přečteno 372x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, b.e.j.b.y.y.y.y, Triffid Kolbe, Lota, Megalo'R, Holis, carodejka, Lenie, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Koukám, že máme občas podobnou notečku...

20.10.2008 09:00:00 | Triffid Kolbe

...hmm, někdy mám ten stejný pocit, ale nedá se takhle žít...

31.08.2008 22:01:00 | Lota

Urcite prijdou i lepsi casy.

22.08.2008 23:24:00 | carodejka

Naděje nikdy neumírá, i ti bez naděje žijí nadějí

21.08.2008 00:26:00 | SZN

...snad jednou bude lépe,ale je dost dobře,mohlo by být ještě hůř

20.08.2008 23:47:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí