Smutek

Smutek

Anotace: jdu temným městem ... (šuplíková)

Jdu sama temným městem,
jen okna tiše svítí do noci,
není tady nikoho,
kdo by mohl mé duši pomoci.
Radost už opustila mě zcela.
Jen mé kroky v nočním tichu
a já ve své kutně smutku
dnes stejně jako včera
ne nepodobna mnichu
bloudícímu chladnými zdmi kláštera.
Autor Sandra_T, 23.08.2005
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí