Hádka

Hádka

Anotace: po nehezkém dni..

Sbírka: S láskou v zádech

U oken Tvých jsem slzy ronila
Ty nevšiml sis smutku
Dřív já Tebe nechtě ranila
Na oplátku získávám důtku

Skrývaná psaní
Neznámé slečně
Mé srdce raní
Dlouze a věčně

'Svou bolest si zamči
Do nekonečných řádků
V duši své jen tanči
A nemysli na hádku'

To mi praví strážný anděl
Asi neví, co to je
Kdyby třeba tušil, věděl..
Že bolest ve mě putuje

Myslím na Tě teď a stále
A to mě právě tak moc ničí
Spolu budem avšak dále
Přec hádky člověka cvičí
Autor wigi.sama, 05.09.2008
Přečteno 338x
Tipy 3
Poslední tipující: filipika, Chancer, Bůchví...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, bolest zamči... ať se už neukazuje...

12.10.2008 17:25:00 | wigi.sama

Hádka člověku pomáhá kupředu..věř nebo ne, přišel jsem na to :-)

06.09.2008 10:42:00 | Chancer

teda bolest,safra

05.09.2008 23:25:00 | saddova

no nektery slova nedavaji smysl - srdce si zamci ???

05.09.2008 23:23:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí