Hřích

Hřích

Anotace: Z mostu? Ze skály? Na tom nezáleží...

Roztahuji křídla.
Toužím vzlétnout.
Vzlétnout až k oblakům.
ONA jako poslední mě zahlédla.
Stačí se jen odrazit
a letět naproti andělům.
A pak,
když už necítím půdu pod nohama
tak
se blízí. Je čímdál blíž. Je sama.
Jako já.
Tedˇ a pak už navždy
zbaví mě trápení jen ONA
pomocí primitivní sebevraždy.
ONA až moc dobře to ví.
A já zas vím,
že nemám křídla,
protože nejsem andělem.
Nikdy jsem jím nebyla.

Nejsem jako ON...
Autor Demotivovná Dezorientace, 06.09.2008
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: Lecco, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jestli ty nejsi andelem, jsi alespon bytost, ktera mu ma nejbliz...

07.09.2008 22:35:00 | Lecco

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí