Dott- Ze hřbitova / Mramorový Anděl

Dott- Ze hřbitova / Mramorový Anděl

Anotace: Anděl Tohle jsem psala na hřbitově - Prosím komentáře

Vítr si s jejími vlasy pohrává
A ona se dívá na starého anděla z kamene
Který na jednom hrobě postává
A polámaná křídla mu vychází z ramene

Anděl tam od věků stojí
Dívá se na jedno místo
A s hrobem zarostlým ho pojí
Jen další kámen. On ví to

Je součástí těžkého mramoru
A odlétnout nedokáže
Navždy bude hrob u javoru
Andělovi jenom zátěž

Dívka litovala anděla
Ale udělat nic nemohla
Aby se trápil, nechtěla
A ráda by mu pomohla

Však anděl kamennými ústy se usmíval
I když plakat si přál
Smutný byl když se nikdo nedíval
A dívku tím oklamal.
Autor Dott, 07.09.2008
Přečteno 470x
Tipy 4
Poslední tipující: Duhová, Flow Calipso, Petbab
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já vím že se tlučou.... nebyla můza.. :(

07.09.2008 13:12:00 | Dott

neni to zle,ale lepe bych to zpracovala... nekde to habruje.

07.09.2008 12:43:00 | saddova

líbí se mi to téma ale trochu ty rými mi tlučou...dávám tip

07.09.2008 11:59:00 | saroko

důvod měl?

07.09.2008 06:52:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí