Nezkrotná touha

Nezkrotná touha

Anotace: Vědomí jeho štěstí, jako vzduch pro mne jest.

Touha dotknout se kůže.
Touha vidět život.
Touha uslyšet šum svého zápěstí.
Touha nechtěná být může.
Může mučit.
Může odměnit zoufalce bolestí.

Touha vnímat tělo všemi smysly.
Touha nepoddat se osudu.
Touha žít
a cokdyž nestačí mi síly?
A cokdyž nespatřím už nikdy v jeho očích štěstí?
V té zelené záchraně mého popudu.
Autor Demotivovná Dezorientace, 09.09.2008
Přečteno 309x
Tipy 6
Poslední tipující: Levandule, Alan Black, Myrja, Bíša, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro mě taky :-)
(štěstí v očích toho mého)

26.09.2008 21:09:00 | Levandule

Zajímavé a působivé dílko. Touha je skutečně nezkrotná.

09.09.2008 21:31:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí