Slabý vzdech,,

Slabý vzdech,,

Anotace: ..

Noc si staví hráze z Tvých řas
a štěstí se tiše vytratilo.
Jediný nepřítel chladný čas.
Co jiskry v očích pohltilo?

Vodopád hvězd ve tvých vlasech,
se utápí, jako slzy v oceánu.
Nad tesknou nocí slabý vzdech,
pak jen vztek na rtech máš, k probdělému ránu

Tvá snová touha se neunese,
na drahách nočních dravců.
Když Tvůj hlásek matný se sláb třese,
na vlnách chorých netykavců.
Autor Roger, 09.09.2008
Přečteno 483x
Tipy 24
Poslední tipující: Tymi14, Holis, klaris.mertlice, jedam, WhiteSkull, el viento, Loudilka, jita.1965, Jahodová kopretina, Lenie, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemůžu si pomoct jseš dobrej...

22.09.2008 18:05:00 | jedam

hezky napsané

10.09.2008 17:22:00 | Myrja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí