Nenávidět

Nenávidět

Anotace: Even Heaven is Hell without you. (i Nebe je Peklem bez Tebe)

Nenávidět život? A co všechno o něm?
Nenávidět sebe? Jenom tak říct sbohem?
Musím takhle myslet všechny tyhle noci?
Že sem tu jen sám? Nenávidím ten pocit.
Nenávidět touhu po jediném slovu?
I když jenom chvíli, však vrátí se znovu.
Nenávidět ten čas, který musím čekat?
Nenávidět budoucnost jíž se nechci lekat?
Nenávidět představu že už nepřijde světlo?
Několik nepsaných vět co mne samého smetlo..
Nenávidět chvíle, kdy vedle mne není?
Nenávidět dobu, než se tohle změní?
Nenávidět vzduch, který bez ní dýchám?
Nenávidět dny co s depresí smíchám?
Nenávidět svou žárlivost a taky své slzy?
Nenávidím, i když nechci, a moc mě to mrzí...
Autor Lecco, 14.09.2008
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: SZN
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, je to pravda, nejvíce poškodíme sami sebe negativním citem k druhým. Krásná, moc se ti povedla, i když všechny tyhle moudra známe, nikomu se někdy tyhle city nevyhnou...

14.09.2008 09:08:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí