Tma

Tma

Anotace: Prostě jsem vypsala své pocity, snad se to povedlo.

Jdu sama temnou ulicí.
Už nevnímám,
jen slzy snad,
stékající po tváři.

Nic necítím,
snad jen ten chlad,
co tváře obarví.

Nic neslyším,
snad jen své boty,
po kostkách klapající.

Nic nevidím,
všude jen tmu,
černou jak nic.

Bojím se, utíkám
a lampy blikají.
Všechno je nic,
všude jen tma,
jak život můj,
ten za nic nestojí.

Uvnitř je prázdno,
uvnitř je tma
a zároveň plno,
cítím se jako hrnec,
co přetéká.
Uvnitř to vře
a povrch ledový.
Musím to držet,
musím s tím žít.

Cítím snad,
jak smutek ze mě
v kruzích vytéká.
Jak kruhy na vodě,
nejde se vyhnout,
snad proto jsem
tak samotná.
Nechci jim ublížit,
když chtějí žít
a ne mě jak balvan
na noze mít.

Cítím jen smutek,
cítím jen zášť,
chtěla bych žít,
jak oni zas.
Zbyla jen bolest.
Z radosti pláč.
Ze srdce kámen.
A z lásky zášť.
Autor PrincessLilli, 19.09.2008
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Agnees, Petbab, Egretta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm, me to moc nerika, nijak mne to neoslovilo, ze zacatku mi k tomu nejak sama pribehla do hlavy muzika styl ala Holki...

20.09.2008 11:00:00 | saddova

Tak koukám, že na tom nejsem bídně jenom já. Měla bych asi napsat, že bude všechno v pořádku, ale sama tomu nevěřím. Musíme doufat.
Pěkná.

19.09.2008 23:08:00 | Egretta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí