Ticho

Ticho

Anotace: ...

TICHO

Přichází když nejistota dlí a plápolá svým temným plamenem,
kolem našich těl se mihotá.
Setrvá nad naší loží,
když zahalí ji temnota světa.
Ono nás kolébá ve své náruči a po činech veta.
Běda tomu, co zří stinné stránky tohoto plamene,
pak v očích jeho chlad, srdce jak z kamene.
Ten neměl dopustit, aby se tak stalo,
plamen ho pohltí, stráví mysl jeho, která se změní v popel věčný, v prach -
stačilo tak málo...
Každý den je tu s námi, jen málo kdo slyší,
jen málo kdo vnímá.
Však když naše mysl odchází do lovišť věčných a tělo dřímá,
zbyde jen ticho, chladně nás objímá.
Autor Bitter Beauty, 21.09.2008
Přečteno 430x
Tipy 3
Poslední tipující: Koza, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ticho, které někdy až v uších bolí, když se neptá a osud náš volí... Krásné ST

26.01.2010 10:00:00 | Koza

ticho prý léčí..:o)

22.12.2008 11:28:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí