Noční můra

Noční můra

Anotace: co k tomu říkat, stačí si to přečíst

Jsem Noční můra.

Toužím
po světle a teple
slunečních paprsků.
Jako pestrý motýl
v sluneční záři
svobodně poletovat.

Mě však stvořila noc.
Z kukly na svět,
noc jen noc a zima.
Na doživotí!
Nezasloužím si,
být šťastná…

Lampa, na ulici
umělá náhrada
toho, co nemůžu
nikdy mít.
A láká, tak láká.

Předurčení…
Nedá se změnit
vyřknutý osud.

Ale toužím…
I když jsem
jen Noční můra.
Autor Erion Fate, 22.09.2008
Přečteno 312x
Tipy 12
Poslední tipující: LisSe, Psavec, Caracol, fuu, *whatsoever*, Bíša, Holis, d---, blue
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lepší je Noční motýl.

28.09.2008 23:33:00 | Psavec

nepřestávej toužit.... a věřit

24.09.2008 21:41:00 | Caracol

je nás více - nočních můr
a láká, tak láká ...láska ;)

22.09.2008 18:01:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí